Itt a bejelentés: bezár az utolsó előtti sípálya is

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a bejelentés: bezár az utolsó előtti sípálya is

Idő előtt véget ért a síszezon a magyar sípályákon az enyhe tavaszias időjárás miatt. Pénteken tart utoljára nyitva az eplényi síaréna, így szombattól már csak Mátraszentistvánon lehet síelni

A Síaréna Vibe Park közösségi oldalán jelentette be, hogy február 23-án tartanak nyitva utoljára. Pénteken befejezik az idei síszezont, azután már tavaszi-nyári programokkal várják a látogatóka - sielok.hu.

A február eleje óta tartó enyhe időjárás lehetetlenné tette a hópótlást, így a pályák egyre jobban romlottak, az utolsó héten már csak a kezdők tudtak gyakorolni. A portál számításai szerint az idei szezonban a Síaréna 73 napon át üzemelt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

sielés

bezárás

sípályák