Brutális: eszméletlenre vertek egy 14 éves lányt Ócsán

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális: eszméletlenre vertek egy 14 éves lányt Ócsán

Videóhívásban, élőben nézte végig az apa, ahogy eszméletlenre verik a 14 éves lányát az ócsai főutcán.

A férfi azt mondta az RTL Híradónak, hogy az egész családot megviselték a történtek. A gyereket már kiengedték a kórházból, agyrázkódást szenvedett, és hamarosan pszichológus segít neki feldolgozni a történteket.

Egy őrjöngő nő fejbe rúgta és a hajánál fogva cibálta lánya iskolatársát, aki már a földön feküdt. Azt követően, hogy a gyerek feltápászkodott, elájult. Tudhatta, hogy baj lesz, mert ahogy kiért az iskolából, meglátta a diáktársa anyját, aki rá várt. Ijedtében felhívta az apját – mondta el az RTL Híradónak a megvert lány apukája.

Hallottam a telefonban, hogy elkezdik verni a lányomat. Én azonnal értesítettem az osztályfőnökét, telefonáltam neki az iskolába, hogy rohanjon ki, mert megverik a lányomat. Ők azonnal kirohantak

– árulta el a férfi, aki feleségével azonnal elindult a lányukhoz.

Az apa elárulta, hogy mire odaértek, már magánál volt a lány, és hamarosan a mentők is megérkeztek. A lány agyrázkódást szenvedett, de már jobban van, 24 órás megfigyelés után kiengedték a Heim Pál Gyermekkórházból. Az apa szerint a két lány között korábban nem volt kapcsolat.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

ócsa

verekedés

támadás