Brutális: eszméletlenre vertek egy 14 éves lányt Ócsán

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális: eszméletlenre vertek egy 14 éves lányt Ócsán

Videóhívásban, élőben nézte végig az apa, ahogy eszméletlenre verik a 14 éves lányát az ócsai főutcán.

A férfi azt mondta az RTL Híradónak, hogy az egész családot megviselték a történtek. A gyereket már kiengedték a kórházból, agyrázkódást szenvedett, és hamarosan pszichológus segít neki feldolgozni a történteket.

Egy őrjöngő nő fejbe rúgta és a hajánál fogva cibálta lánya iskolatársát, aki már a földön feküdt. Azt követően, hogy a gyerek feltápászkodott, elájult. Tudhatta, hogy baj lesz, mert ahogy kiért az iskolából, meglátta a diáktársa anyját, aki rá várt. Ijedtében felhívta az apját – mondta el az RTL Híradónak a megvert lány apukája.

Hallottam a telefonban, hogy elkezdik verni a lányomat. Én azonnal értesítettem az osztályfőnökét, telefonáltam neki az iskolába, hogy rohanjon ki, mert megverik a lányomat. Ők azonnal kirohantak

– árulta el a férfi, aki feleségével azonnal elindult a lányukhoz.

Az apa elárulta, hogy mire odaértek, már magánál volt a lány, és hamarosan a mentők is megérkeztek. A lány agyrázkódást szenvedett, de már jobban van, 24 órás megfigyelés után kiengedték a Heim Pál Gyermekkórházból. Az apa szerint a két lány között korábban nem volt kapcsolat.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

ócsa

verekedés

támadás