Megdölt az országos melegrekord: elképesztő, hány fokot mértek szombaton

MTI   
  Megosztom
Megdölt az országos melegrekord: elképesztő, hány fokot mértek szombaton

Megdőlt a hajnali országos és fővárosi melegrekord is szombaton. Kecskemét K-puszta meteorológiai állomáson 10,8 Celsius-fokot mértek szombat hajnalban.

Szombaton tavasziasan enyhe volt az idő, számos településen volt magasabb a napi minimum-hőmérséklet az ilyenkor megszokottnál. Kecskemét K-puszta meteorológiai állomáson 10,8 Celsius-fokot mértek szombat hajnalban, amely új országos legmagasabb napi minimum-hőmérsékleti rekord.

Megdőlt a budapesti hajnali melegrekord is szombaton: Pestszentlőrincen 9,7 fokot mértek. A korábbi rekord 8,1 fok volt, amelyet Budapest Lágymányos és Budapest Pestszentlőrinc állomásokon mértek, 2017-ben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

időjárás

melegrekord

hőmérséklet