Kattant a bilincs: pszichiátriai betegeket bántalmazott egy férfi

HelloVidék   
  Megosztom
Kattant a bilincs: pszichiátriai betegeket bántalmazott egy férfi

Pszichiátriai betegeket bántalmazott egy férfi Borsodban, az elkövető az egyiküknek súlyos sérüléseket okozott.

A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészég vádat emelt egy férfi ellen súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt.

Az ügyészek szerint a vádlott 2022 augusztus végén, egy délután, az egyik borsodi település sörözőjénél találkozott egy férfival, akit a helyi pszichiátriai gondozóintézetben ápoltak. Behívta az utcáról a söröző udvarára, aztán átkarolta, megszorította a nyakát, combon rúgta és megpofozta. A férfi elesett, majd pedig szemüvegét is hátrahagyva elmenekült – áll a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség közleményében.

Másnap a vádlott összetalálkozott az utcán egy szintén a gondozóotthonban ápolt férfival, akit az úttestre lökött, többször megrúgott és megtaposott. A második áldozat áll- és járomcsontja eltört. A büntetlen előéletű vádlottal szemben az ügyészség börtönbüntetés kiszabását és közügyektől eltiltást indítványozott.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

bántalmazás

sátoraljaújhely

borsod-abaúj-zemplén vármegye