Elsőre jó ötletnek tűnt: postán rendelt magának drogot a szombathelyi férfi

MTI   
  Megosztom
Elsőre jó ötletnek tűnt: postán rendelt magának drogot a szombathelyi férfi

A vádirat szerint Németországból rendelt magának csekély mennyiségű kábítószert a szombathelyi férfi, ami 2023 nyarán meg is érkezett Magyarországra. 

A Szombathelyi Járási Ügyészség az ország területére behozatallal elkövetett kábítószer birtoklása miatt emelt vádat azzal a szombathelyi férfival szemben, aki a vádirat szerint Németországból rendelt magának csekély mennyiségű kábítószert, ami 2023 nyarán postán érkezett Magyarországra. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

magyar posta

drog

bűncselekmény