Így gyógyult meg Guri, a jászapáti gólya: még az ebédjét is összedobják a helyiek + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Így gyógyult meg Guri, a jászapáti gólya: még az ebédjét is összedobják a helyiek + Videó

Gurit, a gólyát Jászapáti lakosai mentették meg a fagy- és az éhhaláltól. Az állat gyógyulását pedig most az interneten is nyomon követhetjük. A gólya az állapota miatt nem tudott elrepülni, ezért Magyarországon várja, hogy beköszöntsön a tavasz.

Gurit először január elején fedezték fel a Jászapáti határában, azóta a helyiek szinte örökbefogadták a gólyát. A sorsáról most már rengetegen tájékozódnak a Gólyateleltetés Facebook-oldalon:

A helyiek rendszeresen összedobják a pénzt a náluk telelő madár etetésére

Bárki hozzájárulhat, hogy csirkenyakat, vagy halat kapjon aznap a gólya. Önkéntesek viszik vödörrel a szokásos találkozóhelyükre az élelmet, amit Guri láthatóan örömmel elfogad, de egyre inkább önellátó. Már ügyesen vadászik - hangzott el az RTl Híradójában.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gólya

tisza