Bevásárlószatyorral támadt, ütött-vert a nyugdíjas néni Nagykátán: csonttörés lett a vége + Videó

24.hu   
  Megosztom
Bevásárlószatyorral támadt, ütött-vert a nyugdíjas néni Nagykátán: csonttörés lett a vége + Videó

Összeveszett paradicsomválogatás közben egy kisboltban két nyugdíjas Nagykátánál. Az egyik annyira feldühödött, hogy utána rohant a másiknak, aztán a nyílt utcán, bevásárlószatyorral kezdte ütlegelni a másikat - számolt be az esetről a 24.hu.


 

A két nyudijas egy Nagykátához közeli falu kisboltjában veszett össze paradicsomválogatás közben. Egyikük trágár szavakkal szidta a másikat, majd fizetett, kiment a boltból és közelben lévő buszmegálló felé tartott. A másik nő felháborodott a sértések miatt, ezért utána rohant, és

A támadó ezután felszedte a földről a szatyrából kigurult paradicsomokat, majd még négyszer ütött áldozata felé, kétszer sikerült eltalálnia a hátát. Ezután visszament a bolthoz, és biciklivel elhajtott a helyszínről.

Nisóczi József Levente, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatban a 24.hu-nak azt mondta, hogy az ügyészség büntetővégzésben meghozandó pénzbüntetést kért a bántalmazóra. Közölte még, hogy a vádlott ténybelileg beismerte a bűnösségét, de azt állította, hogy nem attól tört el a másik nyugdíjas ujja, hogy rácsapott a szatyorral.

A szomorú esetről videó is készült, amit itt nézhetsz meg:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

paradicsom

bolt

erőszak

nagykáta