Bevásárlószatyorral támadt, ütött-vert a nyugdíjas néni Nagykátán: csonttörés lett a vége + Videó

24.hu   
  Megosztom
Bevásárlószatyorral támadt, ütött-vert a nyugdíjas néni Nagykátán: csonttörés lett a vége + Videó

Összeveszett paradicsomválogatás közben egy kisboltban két nyugdíjas Nagykátánál. Az egyik annyira feldühödött, hogy utána rohant a másiknak, aztán a nyílt utcán, bevásárlószatyorral kezdte ütlegelni a másikat - számolt be az esetről a 24.hu.


 

A két nyudijas egy Nagykátához közeli falu kisboltjában veszett össze paradicsomválogatás közben. Egyikük trágár szavakkal szidta a másikat, majd fizetett, kiment a boltból és közelben lévő buszmegálló felé tartott. A másik nő felháborodott a sértések miatt, ezért utána rohant, és

A támadó ezután felszedte a földről a szatyrából kigurult paradicsomokat, majd még négyszer ütött áldozata felé, kétszer sikerült eltalálnia a hátát. Ezután visszament a bolthoz, és biciklivel elhajtott a helyszínről.

Nisóczi József Levente, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatban a 24.hu-nak azt mondta, hogy az ügyészség büntetővégzésben meghozandó pénzbüntetést kért a bántalmazóra. Közölte még, hogy a vádlott ténybelileg beismerte a bűnösségét, de azt állította, hogy nem attól tört el a másik nyugdíjas ujja, hogy rácsapott a szatyorral.

A szomorú esetről videó is készült, amit itt nézhetsz meg:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

paradicsom

bolt

erőszak

nagykáta