Elképesztő fogás: még a rendőrök is meglepődtek, amikor átkutatták a tehergépkocsit

MTI   
  Megosztom
Elképesztő fogás: még a rendőrök is meglepődtek, amikor átkutatták a tehergépkocsit

Hozzávetőleg 1,3 millió forint értékű, engedély nélkül szedett mohát találtak egy tehergépkocsi közúti ellenőrzésekor Szerencsen.

A Szerencsi Rendőrkapitányság járőrei - az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őrszolgálatával együttműködve - szerdán állították meg közúti ellenőrzésre a tehergépkocsit. A furgon átvizsgálásánál a járőrök zsákokban 260 kilogramm, engedély nélkül szedett mohát találtak.

A járőrök lopás vétség gyanúja miatt előállították a sofőrt és utasát, egy nyírbogdányi és egy besztercei férfit a Szerencsi Rendőrkapitányságra. Az elkövetők Trizs közelében, az Aggteleki Nemzeti Park védett természeti területén gyűjtötték a védett növényt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

szerencs

bűncselekmény

ellenőrzés