Szokatlan helyen esett csapdába egy macska a vidéki nagyvárosban: a tűzoltókat is riasztanai kellett

HelloVidék   
  Megosztom
Szokatlan helyen esett csapdába egy macska a vidéki nagyvárosban: a tűzoltókat is riasztanai kellett

Villanyoszlopon ragadt fent egy macska Debrecenben, az állatot áramtalanítás után a tűzoltók sikeresen lehozták.

Macska került bajba csütörtökön Debrecenben. A Kishegyesi úton egy villanyoszlopon ragadt fent egy macska. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották.

Az állat az oszlop vezetékeibe gabalyodott, ezért az áramszolgáltató szakembereire is szükség volt. Áramtalanítás után a tűzoltók egy magasból mentő segítségével feljutottak a macskához, majd lehozták onnan. A cica állatvédőkhöz került - írja a dehir.hu.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

macska

villanyosz