Szokatlan helyen esett csapdába egy macska a vidéki nagyvárosban: a tűzoltókat is riasztanai kellett

HelloVidék   
  Megosztom
Szokatlan helyen esett csapdába egy macska a vidéki nagyvárosban: a tűzoltókat is riasztanai kellett

Villanyoszlopon ragadt fent egy macska Debrecenben, az állatot áramtalanítás után a tűzoltók sikeresen lehozták.

Macska került bajba csütörtökön Debrecenben. A Kishegyesi úton egy villanyoszlopon ragadt fent egy macska. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották.

Az állat az oszlop vezetékeibe gabalyodott, ezért az áramszolgáltató szakembereire is szükség volt. Áramtalanítás után a tűzoltók egy magasból mentő segítségével feljutottak a macskához, majd lehozták onnan. A cica állatvédőkhöz került - írja a dehir.hu.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

macska

villanyosz