Brutális baleset: rengeteg autó sérült meg az M35-ösön

MTI   
  Megosztom
Brutális baleset: rengeteg autó sérült meg az M35-ösön

Rengeteg személyautó sérült meg az M35-ös autópálya Debrecen felé vezető oldalán, a prodi pihenőhely után péntek este.

A személyautók előtt haladó teherautó nagy valószínűséggel durrdefektet kapott, és az úttesten szétszóródtak a gumiabroncs darabjai.

A lerobbanó gumiabroncs megrongálhatta a teherautót, mivel két kilométer hosszú szakaszon karosszéria elemek is szétszóródtak. A teherautót követő első két személygépkocsi összeütközött, további tíz járműnek pedig ez elejét rongálta meg az úttestre került törmelék.

A balesetben érintett 12 autó egy kivételével a leállósávban vesztegelt. A műszaki mentést végző hajdúnánási és hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a helyszínelés után húzták le a pályatestről a mozgásképtelen személyautót. A forgalom a belső sávban megindult, de a torlódás több kilométeres.

A haon.hu című megyei portál azt írta, információink szerint egy ember sérült meg a balesetben, de az értesülés forrását nem nevezték meg.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

baleset

debrecen

autópálya