Kiakadtak a helyiek: felbecsülhetetlen kárt okoztak a vandálok a balatonparti településen

HelloVidék   
  Megosztom
Kiakadtak a helyiek: felbecsülhetetlen kárt okoztak a vandálok a balatonparti településen


Vandálok fűrészeltek ketté több mint egy tucat frissen telepített facsemetét Siófokon, a polgármester félmillió forintot ajánlott fel annak, aki tudja, kik vandálkodtak.


  

Siófok polgármestere, Lengyel Róbert félmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít elfogni a Beszédes-sétányon és az Ezüstparton frissen telepített fákat kettéfűrészelő vandálokat.

A városvezető közösségi oldalán osztotta meg a felháborító hírt, amely szerint a múlt héten 16 kisfát pusztítottak el az éj leple alatt. A polgármester szerint nem csak Siófokon, hanem a balatoni településeken általában is probléma a fák elleni rongálás, amelyet néhány ingatlantulajdonos kilátásra való igénye is motiválhat.

A bejegyzés alatt a kommentelők is elítélték a tettet, és szigorú büntetést követeltek az elkövetőknek. A polgármester arra kérte a siófokiakat, hogy fogjanak össze, és figyeljenek oda a közterületekre, valamint jelezzék, ha bármilyen gyanús tevékenységet észlelnek.

Aki információval rendelkezik a fakivágókról, az hívja a Siófoki Rendőrkapitányságot a 84/519-150-es, vagy a Telefontanút a 80/555-111-es számon.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

siófok

vandalizmus

összefogás