Szörnyű tragédia: lakástűzben halt meg egy ember Borsodban

MTI   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: lakástűzben halt meg egy ember Borsodban

Meghalt egy idős férfi lakástűzben a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Halmajon szombat hajnalban. A tűz keletkezési okát és körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja.

Hajnalban egy százhúsz négyzetméteres családi ház egyik szobája, valamint tetőszerkezete gyulladt ki a Széchenyi úton. A tűzoltók eloltották a lángokat, és az épület tűzzel érintett részében, a törmelékek alatt egy embert találtak. Az idős férfi életét a gyors beavatkozás ellenére sem lehetett megmenteni.

Dóka Imre őrnagy felhívta a figyelmet arra, hogy a lakástüzek több mint hatvan százaléka a fűtési időszakban történik, ezért ilyenkor fokozottabb odafigyelésre van szükség. A főbb kiváltó okok között a fűtési rendszer helytelen használata, az elektromos zárlat és a nyílt láng használata szerepel. A helyettes szóvivő azt írta, célszerű füstérzékelőt használni és tűzoltókészüléket tartani a lakásban.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

borsod-abaúj-zemplén

tragédia

halál