Döbbenetes, mi történhetett: holttestet húztak ki a Rábából Nick közelében

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes, mi történhetett: holttestet húztak ki a Rábából Nick közelében

Szombaton délelőtt érkezett a bejelentés arról, hogy egy ember maradványait látták meg egy vízijárműből. A tűzoltók a vízügy motorcsónakján jutottak a helyszín közelébe - írta a 112.hu

Március 2-án, szombaton délelőtt érkezett a bejelentés arról, hogy emberi maradványokat láttak – írja a 112press.hu. A lap információi szerint egy vízi járműből vette észre valaki a part közelében, egy kis hordalékszigeten fekvő testet a Ragyogó híd és a Nicki Műgát közötti folyószakaszon.

Ezt erősítette meg Nick polgármestere, Csorba József.

A Rába jobb partján találták a holttestet, tehát nem a nick oldalon, hanem Csönge vagy Kenyeri környékén. Úgy tudom, hogy a holttest több hónapja a vízben volt már, egy horgász találta meg, és értesítette a hatóságokat

– nyilatkozta a vaol.hu-nak.

A test kiemelésében közreműködő tűzoltókat az Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság (Éduvizig) motorcsónakja szállította a helyszínre.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

holtest

rába