Döbbenetes, mi történhetett: holttestet húztak ki a Rábából Nick közelében

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes, mi történhetett: holttestet húztak ki a Rábából Nick közelében

Szombaton délelőtt érkezett a bejelentés arról, hogy egy ember maradványait látták meg egy vízijárműből. A tűzoltók a vízügy motorcsónakján jutottak a helyszín közelébe - írta a 112.hu

Március 2-án, szombaton délelőtt érkezett a bejelentés arról, hogy emberi maradványokat láttak – írja a 112press.hu. A lap információi szerint egy vízi járműből vette észre valaki a part közelében, egy kis hordalékszigeten fekvő testet a Ragyogó híd és a Nicki Műgát közötti folyószakaszon.

Ezt erősítette meg Nick polgármestere, Csorba József.

A Rába jobb partján találták a holttestet, tehát nem a nick oldalon, hanem Csönge vagy Kenyeri környékén. Úgy tudom, hogy a holttest több hónapja a vízben volt már, egy horgász találta meg, és értesítette a hatóságokat

– nyilatkozta a vaol.hu-nak.

A test kiemelésében közreműködő tűzoltókat az Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság (Éduvizig) motorcsónakja szállította a helyszínre.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

holtest

rába