Elviselhetetlen a bűzre panaszkodnak a belvárosban: ez keseríti meg a szegediek életét

HelloVidék   
  Megosztom
Elviselhetetlen a bűzre panaszkodnak a belvárosban: ez keseríti meg a szegediek életét

„Ebben a felháborító mocsokban kell itt élnünk” – évtizedek óta keseríti meg egy bűzölgő gödör a szegedi belvárosban élők életét. Már nevet is adtak a mocsárnak.

Bűzlő gödör zavarja a lakókat Szeged belvárosában. A Centrum gödör évtizedek óta üresen tátong. A RTl Híradójában beszámolója szerint a decemberi esőzések miatt megtelt vízzel, ami januárban befagyott, majd az olvadás után most iszonyatosan büdös.

A Délmagyar korábban arról számolt be, hogy nyomoz a Szegedi Rendőrkapitányság a Centrum-gödör kapcsán, gyanúsított azonban még nincs. Emlékezetes, hogy egy épületet szántak oda. Csakhogy elegük lett a vállalkozóknak, a kölcsönadóknak és a foglalót befizetőknek a Centrum House Builder Kft. valamint a Centrum Capital Zrt. vezetőiből, feljelentést tettek a Kiskunhalasi Járási Ügyészségen. A 2022. május 23-án üzletszerűen elkövetett csalás bűntette miatt indult nyomozás jelenleg – áttétel folytán – a Szegedi Rendőrkapitányságon van folyamatban, amelyre tekintettel a nyomozás törvényessége feletti felügyeletet a Szegedi Járási Ügyészség látja el.

Mivel az egyik cég felszámolás alatt van, a telek tulajdoni lapja pedig különféle jelzálogokkal és vételi jogokkal van tele, ezért a károsultak tisztában vannak azzal, hogy a pénzüket valószínűleg soha nem látják viszont, de szeretnék, ha végre kiderülne az igazság. Lassan talán lesz valamilyen fejlemény az ügyben.

- írta a megyei lap.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szeged

gödör

probléma

életmód