Elviselhetetlen a bűzre panaszkodnak a belvárosban: ez keseríti meg a szegediek életét

HelloVidék   
  Megosztom
Elviselhetetlen a bűzre panaszkodnak a belvárosban: ez keseríti meg a szegediek életét

„Ebben a felháborító mocsokban kell itt élnünk” – évtizedek óta keseríti meg egy bűzölgő gödör a szegedi belvárosban élők életét. Már nevet is adtak a mocsárnak.

Bűzlő gödör zavarja a lakókat Szeged belvárosában. A Centrum gödör évtizedek óta üresen tátong. A RTl Híradójában beszámolója szerint a decemberi esőzések miatt megtelt vízzel, ami januárban befagyott, majd az olvadás után most iszonyatosan büdös.

A Délmagyar korábban arról számolt be, hogy nyomoz a Szegedi Rendőrkapitányság a Centrum-gödör kapcsán, gyanúsított azonban még nincs. Emlékezetes, hogy egy épületet szántak oda. Csakhogy elegük lett a vállalkozóknak, a kölcsönadóknak és a foglalót befizetőknek a Centrum House Builder Kft. valamint a Centrum Capital Zrt. vezetőiből, feljelentést tettek a Kiskunhalasi Járási Ügyészségen. A 2022. május 23-án üzletszerűen elkövetett csalás bűntette miatt indult nyomozás jelenleg – áttétel folytán – a Szegedi Rendőrkapitányságon van folyamatban, amelyre tekintettel a nyomozás törvényessége feletti felügyeletet a Szegedi Járási Ügyészség látja el.

Mivel az egyik cég felszámolás alatt van, a telek tulajdoni lapja pedig különféle jelzálogokkal és vételi jogokkal van tele, ezért a károsultak tisztában vannak azzal, hogy a pénzüket valószínűleg soha nem látják viszont, de szeretnék, ha végre kiderülne az igazság. Lassan talán lesz valamilyen fejlemény az ügyben.

- írta a megyei lap.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szeged

gödör

probléma

életmód