Ez ultraciki: két durva hibával tették ki a vidéki iskola névtábláját - itt a hivatalos magyarázat

HelloVidék   
  Megosztom
Ez ultraciki: két durva hibával tették ki a vidéki iskola névtábláját - itt a hivatalos magyarázat

Két durva hibával tették ki a Lenti Általános Iskola és Gimnázium Vörösmarty Mihály Tagintézménye névtábláját – szúrta ki Magyar Bálint. Az énekes-színész – aki 1977-ben a zalai városban született – egy Facebook-posztban közölt egy fényképet, amin az látszik, hogy a táblán lévő feliratban az általános szóban betűcsere történt, Vörösmarty nevéből pedig kimaradt egy betű - vette észre a 24.hu.


 

Lenti, ahol “áltANÁLOS iskola van.
Lenti, ahol Mihály neve megváltozott.
Ki az a Vörömarty? Moriarty rokona a Sherlock Holmes-ból?
És ez így kint van egy közintézmény falán?
Ennyire kell sietni lenyúlás közben?

– háborgott posztjában Magyar Bálint színész, aki észrevette, hogy

A nyilvánosságra hozott felvételre reagálva Árkovicsné Pezzetta Claudia, az intézmény vezetője egy Facebook-posztban adott magyarázatot a történtekre, amit a Telex szúrt ki:

A Facebookon közzétettek egy képet a Lenti Általános Iskola és Gimnázium hibás névtáblájáról. A táblákon az elírást a felrakáskor észleltük. A gyártót azonnal értesítettem minderről, kértem a javítást, illetve az új névtáblák legyártását. A cég képviselője rövid határidővel ígéretet tett a hiba javítására, ígéretének azonban nem tett eleget. Az eset óta hetente e-mailben sürgettem az újragyártást, mert telefonon egyáltalán nem elérhetőek. Utolsó levelemben a fogyasztóvédelem bevonását is kilátásba helyeztem. A táblák cseréje tehát folyamatban van.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

általános iskola

névtábla