Ez ultraciki: két durva hibával tették ki a vidéki iskola névtábláját - itt a hivatalos magyarázat

HelloVidék   
  Megosztom
Ez ultraciki: két durva hibával tették ki a vidéki iskola névtábláját - itt a hivatalos magyarázat

Két durva hibával tették ki a Lenti Általános Iskola és Gimnázium Vörösmarty Mihály Tagintézménye névtábláját – szúrta ki Magyar Bálint. Az énekes-színész – aki 1977-ben a zalai városban született – egy Facebook-posztban közölt egy fényképet, amin az látszik, hogy a táblán lévő feliratban az általános szóban betűcsere történt, Vörösmarty nevéből pedig kimaradt egy betű - vette észre a 24.hu.


 

Lenti, ahol “áltANÁLOS iskola van.
Lenti, ahol Mihály neve megváltozott.
Ki az a Vörömarty? Moriarty rokona a Sherlock Holmes-ból?
És ez így kint van egy közintézmény falán?
Ennyire kell sietni lenyúlás közben?

– háborgott posztjában Magyar Bálint színész, aki észrevette, hogy

A nyilvánosságra hozott felvételre reagálva Árkovicsné Pezzetta Claudia, az intézmény vezetője egy Facebook-posztban adott magyarázatot a történtekre, amit a Telex szúrt ki:

A Facebookon közzétettek egy képet a Lenti Általános Iskola és Gimnázium hibás névtáblájáról. A táblákon az elírást a felrakáskor észleltük. A gyártót azonnal értesítettem minderről, kértem a javítást, illetve az új névtáblák legyártását. A cég képviselője rövid határidővel ígéretet tett a hiba javítására, ígéretének azonban nem tett eleget. Az eset óta hetente e-mailben sürgettem az újragyártást, mert telefonon egyáltalán nem elérhetőek. Utolsó levelemben a fogyasztóvédelem bevonását is kilátásba helyeztem. A táblák cseréje tehát folyamatban van.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

általános iskola

névtábla