Kattant a bilincs: lekapcsolták a győri fosztogatót, még a helyi sportcsarnokból is lopott

HelloVidék   
  Megosztom
Kattant a bilincs: lekapcsolták a győri fosztogatót, még a helyi sportcsarnokból is lopott

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy 20 éves férfival szemben, aki Győrben sportcsarnokból és kollégiumból is lopott.

A vádirati szerint a 20 éves férfi 2023 őszén, Győrben, az edzés ideje alatt bement egy sportcsarnokba, és az öltözőben ellopott több sportolótól, összesen közel 67 000 forintot. Egy héten belül még két alkalommal ismételte meg a lopást, amikor is összesen több mint 140 000 forintot zsákmányolt.

Végül a férfit a helyszínen elfogták, így az ekkor ellopott termékek visszakerültek tulajdonosaikhoz. A letartóztatásban lévő terhelt ellen az ügyészség több rendbeli, minősített lopás miatt emelt vádat. Vele szemben a halmazati szabályokra figyelemmel négy és fél évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható. Az ügyben a döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

bűncselekmény

győr

lopás