Ebben a vidéki zsákfaluban él a legendás Família Kft. sztárja, Kárász Zénó

HelloVidék   
  Megosztom
Ebben a vidéki zsákfaluban él a legendás Família Kft. sztárja, Kárász Zénó

Kárász Zénóért a '90-es években rajongtak a tévénézők, most Szegedtől nem messze éli vidéki életét.

A ’90-es években a Família Kft. volt az egyik, ha nem a legkedveltebb sorozat a magyar tévénézők körében. Kárász Zénó Szép Ádámot játszotta. A most 54 színész távol él a fővárostól, vidéken telepedett le.

Szeged mellett egy pici faluban, Gyálaréten lakom, ott vettem egy kis házat

- kezdte a Best magazinnak.

A zöldséges mindig kiteszi egy ládában az áruját, padlizsánt, cukkinit, és ráírja filctollal, mi mennyibe kerül. Becsületkassza van, mindenki oda teszi be a pénzt. Hol találok még egy ilyen falut, közösséget, zöldségest?

- mondta a lapnak.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

família kft

kárász zénó

színész

vidék