Ittasan okozott súlyos balesetet a férfi: az egyik sérült maradandó fogyatékosságot szenvedett

HelloVidék   
  Megosztom
Ittasan okozott súlyos balesetet a férfi: az egyik sérült maradandó fogyatékosságot szenvedett


Vezetéstől eltiltott férfi ittasan és benyugtatózva okozott súlyos balesetet Kiskunhalason. Az egyik utasa súlyos sérüléseket szenvedett, a másik férfinak pedig maradandó fogyatékosságot okozott a baleset.



 

A Kecskeméti Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki részegen vezetett, majd súlyos balesetet okozott.

A vád szerint a férfi 2022-ben Kiskunhalason úgy ült autóba, hogy nem is rendelkezett jogosítvánnyal, mert korábban eltiltották, ráadásul jó adag alkoholt fogyasztott és nyugtatót is bevett. A rendőrök ezen a napon is elkapták, majd ő ezzel nem törődve, délután megint kocsiba ült – még mindig részegen és bódult állapotban – és elindult Kiskunmajsa felé két utassal.

Út közben viszont úgy előzött egy furgont, hogy nem figyelt kellően, emiatt karambolozott egy szemből érkező autóval. A vétkes sofőr autója először belecsapódott az előzött járműbe, majd lecsúszott az útról, többször megpördült, és végül egy kerítésen keresztül egy füves területen állt meg.

A fentiek miatt az ügyészség azt indítványozta, hogy szabadságvesztésre ítéljék a férfit és további időre tiltsák el a vezetéstől.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

baleset

kiskunhalas

vád