Életveszélyes kutyatámadás Sopronban: rengeteg harapás érte az 5 éves kislány testét és fejét is

HelloVidék   
  Megosztom
Életveszélyes kutyatámadás Sopronban: rengeteg harapás érte az 5 éves kislány testét és fejét is

Az ötéves kislányt napokon keresztül mélyaltatásban tartották, combjai és arca is durván sérült a támadásban. Az ügyben hivatalból eljárás indult, az állatot elkülönítették - írta a Telex.

Napokon keresztül tartották a Telex beszámolója szerint mélyaltatásban azt az ötéves kislányt, akire még március elején támadt rá egy kutya egy soproni társasház udvarán. A lap azt írja, hogy hat órán keresztül műtötték, mivel rengeteg harapás érte testét és fejét is.

A lány azonban mára túl van az életveszélyen. Szülei azt mondták, a gyermek nagymamájával volt, amikor a támadás történt.

Érthetetlen, ami történt. Anyu azt mesélte, szinte kirobbant az udvarra. Nem a kiskutyára támadt, hanem lendületből a gyerekre. Anyukám próbálta védeni Timit, de őt is megmarta, eltörte a combcsontját is. Kiabált, hogy jöjjön már valaki

– mesélte a támadásról a megtámadott kislány édesanyja.

Állkapcsa szilánkosra tört, egy maradandó csontfogát műtéttel sem tudták megmenteni. Az állat a füle mögött is megharapta, koponyája betört, agyburka megsérült.

Utóbbi miatt idegsebészre is szükség volt a műtétnél. Állkapcsát lemezekkel rakták helyre és erősítették meg. A mentősök először a soproni kórházba vitték be, ott készítették fel arra, hogy Győrbe fog kerülni. A szülők beszámolója szerint fotókat küldtek Győrbe, hogy ott már felkészült orvoscsapat várhassa a kislányt.

A lány nem emlékszik arra, mi történt vele. Szülei szerint csupán annyit tud, hogy baleset érte, hol hintabalesetről, hol autós ütközésről beszél.

A nagyjából 65 kilósra saccolt kutya gazdája ellen eljárás indult, a rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétségének megalapozott gyanújával vizsgálódik. A kutyát karanténba helyezték, szakértő vizsgálja.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kutyatámadás

sopron

életveszély