Nem kis riadalmat okozott egy szökött ló Szentendrén: így vágtatott a főutcán + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Nem kis riadalmat okozott egy szökött ló Szentendrén: így vágtatott a főutcán + Videó

Nem semmi látványban lehetett részük a szentendreieknek: a belvárosában elszabadult egy ló. Az esetről videó is készült, amin tisztán látszik, a zabolátlan ló az autósok között vágtat a 11-es úton.

Szentendre belvárosában egy szökött ló a KRESZ-szabályokat felrúgva bevágtatott elénk a főútra, majd index nélkül a szembesávba áttérve kényszerítette megállásra a szembejövőket, mielőtt szabálytalanul letért balra. Javaslom a lovak KRESZ-re oktatását! Komolyra fordítva, remélem, megtalálta a gazdi, és nem bünteti meg nagyon, elég rémültnek tűnt így is

– idézte fel az esetet a videó beküldője.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szentendre