Sokkoló: sorra tűnnek el a háziállatok az alföldi településről, mintha a föld nyelné el őket

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló: sorra tűnnek el a háziállatok az alföldi településről, mintha a föld nyelné el őket


Hetek óta mérgez halálra macskákat egy ismeretlen tettes Szolnokon. A tetemeket ráadásul egy helyre hordja, ahol biztosan rájuk találnak a helyiek. 

Az egyik lakos szerint először egy helyi csoportban tették közzé, hogy a Bocskai utca és a Szántó utca sarkára odahordta valaki az általa megmérgezett macskákat. Azt egyelőre nem tudni, ki vagy kik állnak a dolog hátterében, de úgy tűnik, azokra a macskákra „vadászik”, amik el vannak engedve, tehát kijárós állatokról beszélünk - számolt be róla a Bors.

Nagyon úgy fest a helyzet, hogy élvezi a gyilkolást, mert sokadszorra fordul elő ilyen borzalmas eset, ráadásul mindig olyan helyre teszi a tetemeket – egyszerre többet –, ahol biztosan kiszúrja valaki, ami jelentheti, hogy szeretné, ha látnák a 'művét'

– tette hozzá.

A helybéli elárulta, rengetegen felháborodtak azon, hogy valaki ilyet csinál, s szeretnének találkozni az állatkínzóval. Mint mondta meg akarják kérdezni tőle, mégis miért esik ez olyan jól neki.

Egyelőre nem tudni, mi a pontos szám, hány tetemről van szó, hiszen nem tudjuk, más helyszínekre is hordta-e őket, de egy biztos: most már szemmel tartjuk a környéket

– mondta a lapnak a nő.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

szolnok

macska

mérgezés