Kattant a bilincs: kábítószer-kereskedőt kapcsoltak le Szegeden

MTI   
  Megosztom
Kattant a bilincs: kábítószer-kereskedőt kapcsoltak le Szegeden

Vádat emeltek egy szegedi kábítószer-kereskedővel szemben, aki egy mélygarázsban leparkolt autójából szolgálta ki az ügyfeleket; elfogásakor több mint 300 millió forint értékű drog volt a járműben.

A vádirat szerint atöbbszörösen visszaeső férfi kábítószer-kereskedelemből fedezte megélhetését. Egy szegedi társasházban bérelt helyet egy mélygarázsban, ott leparkolt egy autót és abban tárolta az anyagot, onnan vette magához az aktuálisan eladásra szánt mennyiséget.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai 2022. december 29-én egy ilyen alkalommal ütöttek rajta. A garázsban a rendőrök több ezer kábítószer-tartalmú tablettát, csaknem öt kilogramm marihuánát, több száz gramm kokaint, kábítószer csomagolásához szükséges anyagokat, mérleget találtak. A drogok piaci értéke meghaladta a 300 millió forintot.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

bűncselekmény

drog

szeged