Kattant a bilincs: kábítószer-kereskedőt kapcsoltak le Szegeden

MTI   
  Megosztom
Kattant a bilincs: kábítószer-kereskedőt kapcsoltak le Szegeden

Vádat emeltek egy szegedi kábítószer-kereskedővel szemben, aki egy mélygarázsban leparkolt autójából szolgálta ki az ügyfeleket; elfogásakor több mint 300 millió forint értékű drog volt a járműben.

A vádirat szerint atöbbszörösen visszaeső férfi kábítószer-kereskedelemből fedezte megélhetését. Egy szegedi társasházban bérelt helyet egy mélygarázsban, ott leparkolt egy autót és abban tárolta az anyagot, onnan vette magához az aktuálisan eladásra szánt mennyiséget.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai 2022. december 29-én egy ilyen alkalommal ütöttek rajta. A garázsban a rendőrök több ezer kábítószer-tartalmú tablettát, csaknem öt kilogramm marihuánát, több száz gramm kokaint, kábítószer csomagolásához szükséges anyagokat, mérleget találtak. A drogok piaci értéke meghaladta a 300 millió forintot.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

bűncselekmény

drog

szeged