Az orosházi kórház irodája megtalálta a gyógyírt minden betegségre: eztán kézrátétellel gyógyítanak

HelloVidék   
  Megosztom
Az orosházi kórház irodája megtalálta a gyógyírt minden betegségre: eztán kézrátétellel gyógyítanak

Az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Egészségfejlesztő Irodája (EFI) Access Bars fej- és testkezeléseket, reikikezeléseket kínál a betegeknek - derült ki a Telex cikkéből.

Az orosházi kórház tájékoztatása szerint nagy az érdeklődés a módszer iránt, és bár szakmailag nem tartják megbízhatónak, de elősegítheti a mentális egészség megőrzését és fenntartását. A szolgáltatás ingyenes, és a kórház szerint ők sem fizetnek érte, annak ellenére, hogy a kezelést hirdető plakáton a Belügyminisztérium logója is rajta van.

A reiki egy alternatív terápia, lényegében kézrátételes gyógyítást jelent. A módszer lényege, hogy a kézrátétellel „átadott” energia segítségével feloldják a testben lévő „energetikai blokkokat”, így támogatva a szervezet öngyógyító, regeneráló rendszerét. Ezt a módszert az orvostudomány nem tekinti szakmailag megbízhatónak, de a spiritualitás iránt fogékonyak között népszerű kezelésnek számít

- magyarázza a Telex.

A cikkből az is kiderül, hogy az Egészségfejlesztési Iroda Facebook-oldalán a kezelést akkor ajánlják, ha valakit túl sok stressz ér, elakadt az életében, pánikbetegséggel küzd, esetleg „szeretne a gyermekével felszabadultabb mindennapokat”. Tehát ez alapján lényegében mindenféle testi-lelki problémára hatásos kezelésként hirdetik:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

reiki

kézrátét

gyógyítás