Az orosházi kórház irodája megtalálta a gyógyírt minden betegségre: eztán kézrátétellel gyógyítanak

HelloVidék   
  Megosztom
Az orosházi kórház irodája megtalálta a gyógyírt minden betegségre: eztán kézrátétellel gyógyítanak

Az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Egészségfejlesztő Irodája (EFI) Access Bars fej- és testkezeléseket, reikikezeléseket kínál a betegeknek - derült ki a Telex cikkéből.

Az orosházi kórház tájékoztatása szerint nagy az érdeklődés a módszer iránt, és bár szakmailag nem tartják megbízhatónak, de elősegítheti a mentális egészség megőrzését és fenntartását. A szolgáltatás ingyenes, és a kórház szerint ők sem fizetnek érte, annak ellenére, hogy a kezelést hirdető plakáton a Belügyminisztérium logója is rajta van.

A reiki egy alternatív terápia, lényegében kézrátételes gyógyítást jelent. A módszer lényege, hogy a kézrátétellel „átadott” energia segítségével feloldják a testben lévő „energetikai blokkokat”, így támogatva a szervezet öngyógyító, regeneráló rendszerét. Ezt a módszert az orvostudomány nem tekinti szakmailag megbízhatónak, de a spiritualitás iránt fogékonyak között népszerű kezelésnek számít

- magyarázza a Telex.

A cikkből az is kiderül, hogy az Egészségfejlesztési Iroda Facebook-oldalán a kezelést akkor ajánlják, ha valakit túl sok stressz ér, elakadt az életében, pánikbetegséggel küzd, esetleg „szeretne a gyermekével felszabadultabb mindennapokat”. Tehát ez alapján lényegében mindenféle testi-lelki problémára hatásos kezelésként hirdetik:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

reiki

kézrátét

gyógyítás