Ilyen lottózó még nem volt Magyarországon: ebben a vidéki nagyvárosban nyitják, ez benne az extra

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen lottózó még nem volt Magyarországon: ebben a vidéki nagyvárosban nyitják, ez benne az extra

Modern környezetben, a legkorszerűbb eszközökkel szolgálja ki a játékosokat a Magyar Posta Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. együttműködésében megvalósított Posta Lottózó. 2025 végéig országszerte összesen húsz új típusú értékesítőhely kezdheti meg működését a legforgalmasabb vidéki postákon. Az első Posta Lottózót Mager Andrea, a nemzeti lottótársaság elnök-vezérigazgatója és dr. Balczó Barnabás, a postavállalat elnök-vezérigazgatója nyitotta meg Nyíregyházán- közölték a sajtóközleményben.

Szorosabbra fűzi a több mint harminc éves múltra visszatekintő együttműködését a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Posta Zrt., ezzel növelve az általuk nyújtott szolgáltatások elérhetőségét és színvonalát. Ennek érdekében a két társaság stratégiai megállapodást írt alá, amelynek része a vidéki vállalkozások versenyképességének támogatásán, a sorsjegyértékesítési technológia fejlesztésén, a modern arculat kialakításán és a postai értékesítők magas szintű oktatásán túl egy új üzlettípus, az úgynevezett Posta Lottózók megnyitása az egykori postaboltok helyén

- derült ki a Magyar Posta mai közleményéből.

Az első Posta Lottózót Nyíregyházán, a település legnagyobb postaépületében alakították ki, és a két állami tulajdonú cég terveinek megfelelően az idén további kilenc új értékesítőhely nyílik meg.

akik a postai ügyintézéseik alkalmával előszeretettel veszik igénybe a Szerencsejáték Zrt. nyújtotta játéklehetőségeket is, legyen szó lottó- és sorsjegyvásárlásról, vagy sportfogadásról.

A Posta eddig hagyományosan a számsors-játékok és a kaparós sorsjegyek értékesítésében volt erős, az új típusú lottózóval már a sportfogadások értékesítése is emelkedhet - mondta a nemzeti lottótársaság vezetője.

Balczó Barnabás, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója az eseményen kiemelte, a vállalat az elmúlt évben új stratégiába kezdett, a hagyományos postai szolgáltatások mellett kiterjesztette postapartneri programját, kiszélesítette pénzügyi közvetítői tevékenységét, valamint egyéb pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat is nyújt ügyfeleinek.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

lottózók

nyíregyháza