Bicskanyitogató: aljas módszerrel raboltak ki egy nyugdíjas nőt a vidéki nagyvárosban + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Bicskanyitogató: aljas módszerrel raboltak ki egy nyugdíjas nőt a vidéki nagyvárosban + Videó

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai elfogták azt a férfit, aki a vármegyeszékhelyen egy idős nőt rabolt ki - írta a Police.hu.

A 27 éves bárnai férfi április 6-án késő este figyelt fel a Salgó úton, a járdán sétáló idős asszonyra. Követni kezdte, majd a pontos idő iránt érdeklődve megszólította. A nyugdíjas ügyet sem vetett rá, és átkelt az úttesten. A férfi kisvártatva követte őt, majd egy társasház előtt megfogta a 70 éves nő vállán a táskát, és erősen megrántotta, aminek következtében az idős hölgy elesett. A tettes erőszakkal megszerezte a táskáját, majd elszaladt vele. A sértett személyes iratain túl 3000 forintot, egy szemüveget és egy mobiltelefont zsákmányolt, de a táskát és a tartalmát menekülés közben eldobálta, csak a pénzt tartotta meg. Az idős asszony az esés következtében súlyosan megsérült.

A salgótarjáni nyomozók a széles körű adatgyűjtés és a térfigyelő, valamint a biztonsági kamerák felvételeinek elemzése eredményeként azonosították, az egyenruhások pedig április 9-én elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra a bárnai férfit, aki a kihallgatása során beismerő vallomást tett. Munkatársaink őrizetbe vették a 27 éves elkövetőt, és kezdeményezték letartóztatását.

Fotó: Police.hu

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

police.hu

rendőrség

időskorúak