Döbbenet: megszökött kenguru miatt állt a bál a vidéki településen + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: megszökött kenguru miatt állt a bál a vidéki településen + videó

A kedd délelőtt elcsatangolt kenguru a néhány órás kalandja után épségben visszakerült gazdájához.

Az állatfajta hazánk legtöbb vadasparkjában és állatkertjében megtalálható, és sokan nem tudják, de jó páran háziállatként tartják a mindössze 65-90 centiméteresre növő minikengurut - írja a hirado.hu.

A rendőrség Facebook-posztjából az derül ki, hogy az egzotikus állat gazdája rendelkezik a megfelelő engedélyekkel a tartásához, és a körülményei is megfelelőek voltak.

A lap hozzáteszi, hogy ezek a lények hatalmasat tudnak ugrani, így ha megrémülnek, egy 2 méternél alacsonyabb kerítés nem igazán jelent nekik akadályt.

A rendőrség egy rövid videót is posztolt a nem mindennapi esetről:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

kenguru

veszprém megye

ajka