Elképesztő fogás: így hálózta be a hajdúságot a drogdíler hálózat

MTI   
  Megosztom
Elképesztő fogás: így hálózta be a hajdúságot a drogdíler hálózat

Kábítószer-kereskedőket vettek őrizetbe Hajdú-Bihar vármegyében, a bűnbanda felszámolásakor csaknem két kilogramm amfetamint találtak.

11 embert fogtak el kábítószer-kereskedelem és -birtoklás miatt. Egyszerre öt helyszínen ütöttek rajta a kereskedőkön a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének, valamint a Cívis, a Jonatán és a Körös Közterületi Támogató Alosztály rendőreinek segítségével.

A kutatások során mintegy két kilogramm amfetamint találtak, aminek a feketepiaci értéke kilencmillió forintra tehető. A bűncselekményekkel összefüggésbe hozható bizonyítási eszközök mellett vagyonvisszaszerzés révén 13 millió forintot, egymillió forint értékű arany ékszert és egy autót is lefoglaltak a nyomozók.

Az ügy teljes körű felderítése során a négy kereskedőn kívül hét fogyasztót is előállítottak és kihallgattak gyanúsítottként kábítószer birtoklása miatt. A hálózat vezetőjét, egy 34 éves férfit, továbbá derecskei elosztóját őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat. Két társuk jelenleg szabadlábon védekezhet.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

bűncselekmény

hajdú-bihar megye

kábítószer