Hoppá, mi lapult a szombathelyi börtön előtt a fűben?! Ki nem találjátok, mire bukkantak

HelloVidék   
  Megosztom
Hoppá, mi lapult a szombathelyi börtön előtt a fűben?! Ki nem találjátok, mire bukkantak

A frissen nyírt fűben lapuló erdei fülesbagoly-fiókára lettek figyelmesek az Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai a szombathelyi börtönnél. A madár előbb egy kartondobozba, majd Kőszegre, az Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság Chernel-kerti Madárvédelmi Központjába került - írja az Index.

A szombathelyi regionális börtön munkatársai az A5-ös épület előtti zöld területen figyeltek fel a frissen nyírt fűben lapuló madárra. A repülni még nem tudó bagolyfiókát Németh Richárd őrmester „terelte be” egy kartondobozba, majd az Egészségügyi Osztály munkatársai telefonáltak a kőszegi Chernel-kerti Madárvédelmi Központba, ahonnan elindult a segítség – írja a lap.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bagoly

szombathely

börtön