Bosszankodhatnak a Balaton-parti város lakói: újabb kórház szülészeti osztálya húzza le a rolót

HelloVidék   
  Megosztom
Bosszankodhatnak a Balaton-parti város lakói: újabb kórház szülészeti osztálya húzza le a rolót

Leáll a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás Keszthelyen – közölte szombaton késő este a Keszthelyi Kórház, amit a 24.hu szemlézett. Az intémény a közösségi médiában adta hírül, hogy április 19-étől átmenetileg a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátás szüneteltetésére kényszerül.


 


 

A járóbeteg-ellátást és az egynapos beavatkozásokat a Keszthelyi Kórházban változatlanul biztosítják, míg a fekvőbetegek ellátásának folytonossága érdekében a térség négy kórházával kötöttek megállapodást.

a tájékoztatás szerint a települések lakóit az alábbi kórházak fogadják:

  • Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház,
  • Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház,
  • Ajkai Magyar Imre Kórház
  • és Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház.

A Keszthelyi Kórház vezetése az irányító kórházzal együttműködve mindent megtesz azért, hogy az aktív szülészet-nőgyógyászati betegellátás a lehető legrövidebb időn belül helyben váljon elérhetővé – tették hozzá közleményükben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vidék

kórház

leállás