Megbolondult a természet: június helyett már most megjelent az első tiszavirág

HelloVidék   
  Megosztom
Megbolondult a természet: június helyett már most megjelent az első tiszavirág

Magyarország egyik, ha nem a legszebb természeti jelensége a tiszavirágzás, melyet általában június közepén, vagy második felében csodálhatunk meg az időjárás függvényében. Idén azonban szokatlan dologra lettek figyelmesek a természetjárók!

Magyarország egyik, ha nem a legszebb természeti jelensége a tiszavirágzás, melyet általában június közepén, vagy második felében csodálhatunk meg az időjárás függvényében -írta az Időkép. Azonban az idei évben elég szoktalan az időjárásunk, már februárban is sokszor tavaszi időben volt részünk, az elmúlt két hétben pedig sokszor úgy érezhettünk magunkat, mintha június eleje lenne. Emiatt a természet is hamarabb ébredt, és nagyjából 3-4 héttel előrébb jár, mint a megszokott. Ez persze hatással van az állatvilágra is.

megjelentek az első tiszavirágok a Közép-Tisza felső szakaszán, Tiszalöknél.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tisza

tiszavirag

tavasz