Berúgta az ajtót a hidegfront: brutális, mennyi eső esett a vidéki nagyvárosokban

HelloVidék   
  Megosztom
Berúgta az ajtót a hidegfront: brutális, mennyi eső esett a vidéki nagyvárosokban





Több mint egyhavi eső esett le Sopronban és Mosonmagyaróváron, előbbiben 44, míg utóbbiban 45 mm csapadék hullott.


 




 




 

Jelentős mennyiségű csapadékkal érkezett meg a hidegfront az északi-északnyugati tájakra. Eddig a legtöbb eső a tegnapi zivataroknak is köszönhetően Sopron és Mosonmagyaróvár térségét öntözte - írja az Időkép.

A nap további részében is főként északon, északnyugaton várható még jelentős, északnyugaton néhol további 20 milliméter eső, máshol az országban, így beleértve az aszály által leginkább érintett alföldi tájakat is, sajnos csak pár milliméter valószínű. Ez bizony nem az a front, ami meg fogja szüntetni az itt kialakult szárazságot.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

csapadék

sopron

mosonmagyaróvár