Berúgta az ajtót a hidegfront: brutális, mennyi eső esett a vidéki nagyvárosokban

HelloVidék   
  Megosztom
Berúgta az ajtót a hidegfront: brutális, mennyi eső esett a vidéki nagyvárosokban

Több mint egyhavi eső esett le Sopronban és Mosonmagyaróváron, előbbiben 44, míg utóbbiban 45 mm csapadék hullott.


 
 
 

Jelentős mennyiségű csapadékkal érkezett meg a hidegfront az északi-északnyugati tájakra. Eddig a legtöbb eső a tegnapi zivataroknak is köszönhetően Sopron és Mosonmagyaróvár térségét öntözte - írja az Időkép.

A nap további részében is főként északon, északnyugaton várható még jelentős, északnyugaton néhol további 20 milliméter eső, máshol az országban, így beleértve az aszály által leginkább érintett alföldi tájakat is, sajnos csak pár milliméter valószínű. Ez bizony nem az a front, ami meg fogja szüntetni az itt kialakult szárazságot.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

csapadék

sopron

mosonmagyaróvár