Kattant a bilincs: felszámolták a Siklós környéki drogbandát

MTI   
  Megosztom
Kattant a bilincs: felszámolták a Siklós környéki drogbandát

Négy kábítószer-kereskedő ellen emeltek vádat Siklóson, amiért kábítószer-terjesztő hálózatot működtettek Dél-Baranyában 2022 őszétől 2023 nyaráig.

A bűnözői csoportot irányító vádlottat korábban már kábítószer-kereskedelem miatt letartóztatták, és bűnügyi felügyeletet rendeltek el vele szemben. Ügyében a felmerült költségeket egy ismerőse finanszírozta, aki a vádlott szabadulását követően felkereste őt és közölte vele, hogy az anyagi segítségért cserébe kábítószert kellene értékesítenie.

A bűnözői csoportnak széleskörű ismeretsége, illetve stabil vásárlói köre alakult ki, melynek következtében 2022 októberétől 2023 májusáig, elfogásukig értékesítettek kábítószert Dél-Baranyában.

Az ügyészség valamennyi vádlottal egyezséget kötött, és indítványt tett, hogy a bíróság a velük kötött egyezséget hagyja jóvá.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

siklós

kábítószer-kereskedők

bűncselekmény