Vérfagyasztó felvételen: centiken múlott a vidéki átjáróban a szörnyű gázolás

HelloVidék   
  Megosztom
Vérfagyasztó felvételen: centiken múlott a vidéki átjáróban a szörnyű gázolás

Idén eddig már 16 baleset történt a vasúti átjárókban – egy ember pedig meghalt. Monoron is hajszálon múlt a gázolás. A bottal közlekedő nő simán figyelmen kívül hagyta a piros lámpát. A mozdonyvezetőnek vészfékeznie kellett.

Centiken múlt az újabb tragédia – kis híján az érkező vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban szombaton - közölte az RTL. Végül az utolsó másodpercben állt meg. Az esetet egy fedélzeti kamera rögzítette. Miután elment a vonat, a türelmetlen autós és három másik sofőr is a tilos jelzésen hajtott át. Kiderült: a meghibásodott sorompó miatt kellett többet várni a megszokottnál.

Monoron is hajszálon múlt a gázolás – az utolsó pillanatban sétált át a csaknem 100-zal érkező személyvonat előtt egy idős nő. A drámai pillanatokat térfigyelő kamera rögzítette néhány hete. A bottal közlekedő asszony figyelmen kívül hagyta a piros lámpát és a túloldalról érkező figyelmeztetést is. A mozdonyvezetőnek vészfékeznie kellett. Senki nem sérült meg.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vasúti baleset

rendőrség

video