Vérfagyasztó felvételen: centiken múlott a vidéki átjáróban a szörnyű gázolás

HelloVidék   
  Megosztom
Vérfagyasztó felvételen: centiken múlott a vidéki átjáróban a szörnyű gázolás

Idén eddig már 16 baleset történt a vasúti átjárókban – egy ember pedig meghalt. Monoron is hajszálon múlt a gázolás. A bottal közlekedő nő simán figyelmen kívül hagyta a piros lámpát. A mozdonyvezetőnek vészfékeznie kellett.

Centiken múlt az újabb tragédia – kis híján az érkező vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban szombaton - közölte az RTL. Végül az utolsó másodpercben állt meg. Az esetet egy fedélzeti kamera rögzítette. Miután elment a vonat, a türelmetlen autós és három másik sofőr is a tilos jelzésen hajtott át. Kiderült: a meghibásodott sorompó miatt kellett többet várni a megszokottnál.

Monoron is hajszálon múlt a gázolás – az utolsó pillanatban sétált át a csaknem 100-zal érkező személyvonat előtt egy idős nő. A drámai pillanatokat térfigyelő kamera rögzítette néhány hete. A bottal közlekedő asszony figyelmen kívül hagyta a piros lámpát és a túloldalról érkező figyelmeztetést is. A mozdonyvezetőnek vészfékeznie kellett. Senki nem sérült meg.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vasúti baleset

rendőrség

video