Túrázók, figyelem: bezár az egyik legnépszerűbb hazai turistaház - ki nem találod, mi lesz a sorsa

HelloVidék   
  Megosztom
Túrázók, figyelem: bezár az egyik legnépszerűbb hazai turistaház - ki nem találod, mi lesz a sorsa

A hír ennyi: májustól fél évre bezár a Nagy-Hideg-hegyi turistaház. A közel 90 éves ház felújítása és karbantartása nem halasztható tovább, eközben azonban a vendéglátásnak szünetelnie kell.

Ezúton tájékoztatjuk a Börzsöny túrázóit és a Duna-Ipoly Nemzeti Park látogatóit, hogy a Nagy-Hideg-hegyi turistaház 2024. május 1-től előre láthatóan őszig felújítás miatt zárva tart

– áll a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság közleményében.

A közel 90 éves ház felújítása és karbantartása nem halasztható tovább, eközben azonban a vendéglátásnak szünetelnie kell. A felújítás idejére az igazgatóság a túrázók szíves türelmét és megértését kéri.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

turistaház

felújítás

bezárás