Ismét kutyatámadás történt vidéken: rettegésben tartják a lakosokat a kóborló állatok

HelloVidék   
  Megosztom
Ismét kutyatámadás történt vidéken: rettegésben tartják a lakosokat a kóborló állatok

Szombat este két kutya támadott meg két nőt Dunaalmáson. Az állatok gazdái ellen már több eljárást is indítottak korábban. A kutyatámadás után eltilthatják őket az állattartástól - írja a kemma.hu.

Ahogy a portál arról beszámolt, három embert tartott rettegésben két utcán kóborló kutya szombaton Dunaalmáson. Az állatok végül rá is támadtak egy fiatal lányra, akinek a lába sérült meg. Őt kórházba vitték a mentők. A kutyatámadás miatt a rendőrség is kiérkezett a településre. A lap tudomása szerint hetek óta félelemben tartja a két kutya a helyieket. Sokan nem mernek kimenni az utcára, ha meglátják őket. Pedig gazdájuk ellen már több eljárást is indítottak a kutyatartás szabályainak megsértése miatt.

Makay Tibor, a település polgármestere azt is közölte

jegyzői hatáskörben van az állatvédelmi szabályok betartatása. A család ellen pedig most is folyamatban van egy eljárás ezzel kapcsolatosan.

A lakosok azt remélik, hogy az eset után a családot eltiltják az állattartástól. Persze ez sem biztos, hogy megoldást jelent, hiszen nem tudják folyamatosan ellenőrizni a családot.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kutya

kutyatámadás

dunaalmás

kóbor kutya