Késsel fenyegetve raboltak ki egy 14 évest: edzésről sietett haza, de megtetszett egy férfinak a mobilja

MTI   
  Megosztom
Késsel fenyegetve raboltak ki egy 14 évest: edzésről sietett haza, de megtetszett egy férfinak a mobilja

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt vádat emelt egy jánoshalmi férfival szemben, aki a hazafelé tartó 14 éves sértettet követni kezdte, majd egy elhagyatott utcában odalépett hozzá, kést rántott és azzal fenyegette meg a gyereket, hogy megszurkálja, ha nem adja át a telefonját - írta meg a 24.hu.


 

A vádirat szerint a helybéli férfi – az ügy vádlottja – március 8-án az esti órákban Jánoshalmán követni kezdte az éppen edzésről hazafelé tartó sértettet. A vasúti aluljáróból felérve az elkövető odalépett a gyerekhez, megszólította, majd egy kést rántott elő és azt a sértett jobb keze hüvelykujjához nyomta. A vádlott közben a másik kezével ráfogott a sértett kezében lévő telefonra, és azt kiabálta, hogy

A sértett két kézzel erősen szorította a telefonját, azonban amikor a férfi a késsel megvágta az egyik ujját, nagyon megijedt és átadta a 60 ezer forint értékű mobiltelefonját a támadójának, aki azzal a helyszínről elfutott.

A kiskunhalasi rendőrök a férfit fél órán belül azonosították, elfogták és őrizetbe vették, valamint lefoglalták tőle a sértettől elrabolt mobiltelefont, amit a sértettnek visszaadtak.

Az ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő férfit felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettével vádolja és vele szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozza.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kés

támadás

erőszak

rendőr