Két népszerű vidéki gyógyvizes strand is újra kinyit: megfizethetőek lesznek a jegyárak is

HelloVidék   
  Megosztom
Két népszerű vidéki gyógyvizes strand is újra kinyit: megfizethetőek lesznek a  jegyárak is

A Jászság régióban két népszerű termálfürdő is megnyitja kapuit a 2024-es évben, így újra várják a látogatókat a kikapcsolódásra és gyógyulásra vágyókat. A Jászapáti Tölgyes Strandfürdő és a Jászárokszállási Termálfürdő újranyitásával a régió fürdőturizmusa új lendületet kap - írja a Termálonline.


 

A Jászapáti Tölgyes Strandfürdő tavaly október 1-től 2024 tavaszáig zárva tartott, így a TB szolgáltatások sem voltak elérhetőek. Azonban idén, 2024-ben, a fürdő újra várja a látogatókat. A Termálonline tájékoztatása szerint idén május 5-én kezdi a szezont. A fürdőben a felnőtt napijegy 2400 forintba, míg a diák és nyugdíjas belépő 2000 forintba kerül. A gyógyvíz minősítést 2002-ben kapott termálvíz, mely csípő- és térdízületi artrózis esetén igazoltan hatékony, idén ráadásul (a atavalyi évvel elentétben) újra elérhetőek lesznek a társadalombiztosítás által is finanszírozott fürdőkezelések.

A Jászárokszállási Termálfürdő hagyományosan május 1-jén nyitja meg kapuit, és a hárommedencés fürdő előszezonban keddtől vasárnapig 10 és 19 óra között fogadja a vendégeket. A fürdővendégek számára különleges élményt nyújt a helyi gyógyvíz, mely alkalmas mozgásszervi betegségekkel járó panaszok enyhítésére és baleseti utókezelésre is.

A két fürdő újranyitása nemcsak a helyi lakosoknak, hanem a turistáknak is örömteli hír, hiszen a Jászság termálfürdői kiváló lehetőséget nyújtanak a pihenésre és a természetes gyógyulásra egyaránt. A régió gazdag termálvíz készleteivel és hangulatos fürdőivel méltán válik egyre népszerűbb úti céllá a wellness és gyógyturizmus kedvelői körében.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyógyfürdő

termál

jász

termál