Kattant a bilincs: letartóztatták a miskolci gyilkosság gyanúsítottját

MTI   
  Megosztom
Kattant a bilincs: letartóztatták a miskolci gyilkosság gyanúsítottját

Egy hónapra elrendelte a Miskolci Járásbíróság a Tiszai pályaudvar környékén történt gyilkosság gyanúsítottjának letartóztatását.

A tájékoztatás szerint az eljárásban kiszabható súlyos szankcióra figyelemmel a férfi esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, melyet nem ellensúlyoznak személyi körülményei.

A férfi a megalapozott gyanú szerint múlt pénteken az esti órákban a miskolci Tiszai pályaudvar környékén található bokros területen közös megegyezéssel szexuális kapcsolatot létesített a sértettel, majd bántalmazta és elvágta a nő nyakát, aki a helyszínen meghalt.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

bűncselekmény

miskolc

letartóztatás