Elszabadultak az indulatok: lapátokkal estek egymásnak a vidéki városban + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Elszabadultak az indulatok: lapátokkal estek egymásnak a vidéki városban + Videó

Késsel, bozótvágóval és lapátokkal esett egymásnak két csoport Pécsen. Egy embert elgázoltak, ketten megsérültek.

Az eset pénteken délután történt, és az RTL Híradója számolt be róla. Két társaság hangos vitába keveredett egy helyi bevásárlóközpont előtt, majd lapátok és bozótvágó kések kerültek elő.

A térfigyelő kamerák rögzítették a veszekedést, a felvételen pedig jól látni, hogy egy ponton az egyik társaság "tárgyal" egy autó sofőrjével, alig pár másodperccel később pedig ugyanez az autó két embert nagy sebességgel elgázolt a másik társaságból.

Ezután a sofőr visszafordult, majd ismét megpróbált gázolni, ám ezúttal már nem járt sikerrel. A két férfi csak könnyebb sérüléseket szenvedett. A rendőrség 10 embert keres az ügyben – számolt be a televízió.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

pécs

verekedés

bűncselekmény