Nem árt tudni: így lesznek nyitva a boltok vasárnap és hétfőn

HelloVidék   
  Megosztom
Nem árt tudni: így lesznek nyitva a boltok vasárnap és hétfőn

 Szombaton a boltok a megszokott nyitvatartás szerint működnek, de vasárnap és hétfőn már zárva lesznek.

Közeleg a pünkösdi hosszú hétvége, ezért érdemes időben bevásárolni. Vasárnap és hétfőn ugyanis zárva lesznek a nagy élelmiszerboltok, mint például az Aldi, Auchan, CBA, Coop, Lidl, Penny, Príma, Reál, Spar és Tesco, olvasható a Telex gyűjtésében.

Nyitva tartanak viszont a kocsmák, trafikok, a tulajdonosok által üzemeltetett kisboltok, 0-24-ben működő helyek, benzinkutak boltjai, újságosok, virágosok, éttermek és szórakozóhelyek, valamint az ügyeleti gyógyszertárak.

A lap hozzátette: a vonatok vasárnap ünnepnapi, hétfőn vasárnapi menetrend szerint közlekednek. Fontos információ még a főváros közlekedését illetően, hogy Budapesten a pesti alsó rakpart szombat reggeltől hétfő estig autómentes lesz a Margit híd és az Erzsébet híd között.

A hulladékot pünkösd vasárnapján és hétfőjén a megszokott menetrend szerint szállítják el Budapesten és egyes agglomerációs településeken, de a szelektívhulladék-gyűjtő udvarok és szemléletformáló központok zárva leszneik.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

pünkösd

nyitvatartás

bolt