Szörnyű tragédia: áldozatot követelt a dombóvári lakástűz

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: áldozatot követelt a dombóvári lakástűz

Szombat reggel érkezett jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy Dombóváron kigyulladt egy lakás.

Az Erzsébet utcában egy százötven négyzetméteres ház első emelete és tetőszerkezete teljes terjedelmében égett. Huszonhárom tűzoltó, hat technikai eszközzel fékezte meg a lángokat. A tűz keletkezésének az idején az épületben ketten tartózkodtak, egyiküket sikerült kimenteni - számolt be róla a Katasztrófavédelem.

Az épületet átvizsgálva egy másik embert találtak, akinek az életén viszont már nem lehetett segíteni.

A tűz keletkezési okának feltárására a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást indít. A nagyobb tüzek és tragédiák füstérzékelővel megelőzhetők, mert az a tűz keletkezésekor azonnal hangosan sípolni kezd és figyelmezteti az ott élőket.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

lakástűz

dombóvár

tragédia