Őrült nagy robbanás történt az egyik tapolcai Y-házban: 102 ingatlant kiürítettek

HelloVidék   
  Megosztom
Őrült nagy robbanás történt az egyik tapolcai Y-házban: 102 ingatlant kiürítettek

Gázrobbanás történt szerda délelőtt egy tapolcai lakásban. Egy embert kórházba vittek, az épületet, az úgynevezett Y-házak egyikét, kiürítették – közölte a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

Csondor Henrietta közlése szerint a Kazinczy téren, egy tízemeletes társasház egyik lakásában történt a robbanás. Vélhetően gázpalackok cseréje közben következett be a detonáció, amely kidöntött több falat és ajtókat szakított ki a helyükből.

Az épület valamennyi lakását, 102 ingatlant kiürítettek, a lakókat átmenetileg a szomszédos iskolában helyezték el.

Kisebb tűz is keletkezett, mintegy egy négyzetméteren égett egy kanapé, de azt a szomszédok még a tűzoltók kiérkezése előtt eloltották. A káresethez a tapolcai önkormányzati tűzoltók, valamint a badacsonytomaji, keszthelyi hivatásos tűzoltók vonultak ki.

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, szakemberek vizsgálják az épület statikai állapotát.

Címlap: MTI/Katona Tibor

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gáz

várpalota

halál

baleset