Rendkívüli! Hajóbaleset Verőcénél: megtalálták az egyik áldozat holttestét

MTI   
  Megosztom
Rendkívüli! Hajóbaleset Verőcénél: megtalálták az egyik áldozat holttestét

Megtalálták a Verőcénél szombaton történt hajóbaleset egy további áldozatának holttestét - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Facebook-oldalán szerdán.


 

Azt írták, Vác és Sződliget között, a Duna 1675,8-as folyamkilométerénél találtak rá egy 19 éves fiatalember holttestére. A BRFK helyszíni szemléjén megállapították, hogy a férfi a hajóbaleset egyik áldozata. A budapesti rendőrök nevében a BRFK őszinte részvétét fejezi ki a családnak - olvasható a bejegyzésben.

Szombat éjjel a Dunán Verőcénél egy motorcsónak ütközött egy szállodahajóval, a balesetben ketten meghaltak, négy embert még mindig keresnek.

A szállodahajó cseh kapitányát hétfőn segítségnyújtás elmulasztása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírája szerdán bűnügyi felügyelet alá helyezte.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

verőce

hajókatasztrófa

baleset