Brutális képsorok: részegen randalírozott a vidéki rém, még egy trabantot is szétvert + Videó!

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális képsorok: részegen randalírozott a vidéki rém, még egy trabantot is szétvert + Videó!

Egészen elképesztő videó látott napvilágot egy férfiről, aki tavalyelőtt részegen alaposan elbánt egy Trabanttal Tatabányán.

A Tatabányai Járási Ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntett és más bűncselekmények miatt vádat emelt egy férfi ellen, aki 2022. december 30-án megrongált egy tatabányai parkolóban álló Trabant kombit - írja az RTL.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség keddi sajtóközleménye szerint a vádlott részeg volt, amikor nekiesett a kocsinak. Feltépte a motorháztetőjét, meghajlította azt, majd a motortérben a kábeleket kitépte.

A vádlott nem elégedett meg a pusztítással: Trabantot kitolta az úttest közepére, talán azt gondolva, hátha egy arra jövő másik autó belécsapódik. Az ügyészség szerint a férfi az útra tolt autóval akadályt létesített, és veszélyeztette a közlekedők életét.

A részeg tombolásról az egyik térfigyelő kamera felvételt készített:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

bűncselekmény

győr

autó