Brutális képsorok: részegen randalírozott a vidéki rém, még egy trabantot is szétvert + Videó!

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális képsorok: részegen randalírozott a vidéki rém, még egy trabantot is szétvert + Videó!

Egészen elképesztő videó látott napvilágot egy férfiről, aki tavalyelőtt részegen alaposan elbánt egy Trabanttal Tatabányán.

A Tatabányai Járási Ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntett és más bűncselekmények miatt vádat emelt egy férfi ellen, aki 2022. december 30-án megrongált egy tatabányai parkolóban álló Trabant kombit - írja az RTL.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség keddi sajtóközleménye szerint a vádlott részeg volt, amikor nekiesett a kocsinak. Feltépte a motorháztetőjét, meghajlította azt, majd a motortérben a kábeleket kitépte.

A vádlott nem elégedett meg a pusztítással: Trabantot kitolta az úttest közepére, talán azt gondolva, hátha egy arra jövő másik autó belécsapódik. Az ügyészség szerint a férfi az útra tolt autóval akadályt létesített, és veszélyeztette a közlekedők életét.

A részeg tombolásról az egyik térfigyelő kamera felvételt készített:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

bűncselekmény

győr

autó