Felcsaptak a lángok Ócsán: nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók

MTI   
  Megosztom
Felcsaptak a lángok Ócsán: nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók

Tűz ütött ki egy ócsai telephelyen kedden, a hajdani nyúltelepen műanyag ládák égtek 80-100 négyzetméteren.


 

Csámpai Attila, a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, a ládák teljes egészében, nagy lánggal és nagy füsttel égtek. A tűz részben átterjedt egy 150 négyzetméteres, csarnok jellegű építményre is. A tűzoltók egy gázpalackot kihoztak az épületből, egy másik felrobbant.

A helyszínen a dabasi és a fővárosi hivatásos tűzoltók több vízsugárral végezték az oltást, illetve akadályozták meg a tűz terjedését

- közölte.

A raktárépületben tárolt anyagokban nem keletkezett kár, a tűzoltók három vízsugárral már utómunkálatokat végeznek.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

tűz

ócsa

baleset