Szívszorító: megtalálták a verőcei hajóbaleset utolsó áldozatának a holttestét is

HelloVidék   
  Megosztom
Szívszorító: megtalálták a verőcei hajóbaleset utolsó áldozatának a holttestét is


Kilenc nappal a hajóbaleset után véget ért az áldozatok keresése, a rendőrség hétfőn megtalálta a 18 éves Daniella holttestét.



 

Kilenc nappal a május 18-án történt verőcei hajóbaleset után véget ért az áldozatok keresése, a rendőrség hétfőn megtalálta a 18 éves Daniella testét is. Ő a hajóbaleset hetedik halálos áldozata - írja a Népszava.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Facebook-oldalán azt írja, a fiatal lány holttestét Verőce térségében emelték ki a Dunából.

Miközben a szállodahajó elhagyhatta Magyarországot, a cseh kapitányát a magyar rendőrök őrizetbe vették és bűnügyi felügyelet alá helyezték, amiért nem nyújtott segítséget a motorcsónak utasainak. Érdemi vallomást nem tett, az utasok azonban arról számoltak be, hogy egy hatalmas csattanást hallottak, majd felkapcsolódott a hajó reflektora, de a szállodahajó nem állt meg.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

baleset

verőce

hajóbaleset