Erre jobb lesz felkészülni: nincs elég orvos, több ügyeleti ellátás is szünetelni fog a megyeszékhelyen

HelloVidék   
  Megosztom
Erre jobb lesz felkészülni: nincs elég orvos, több ügyeleti ellátás is szünetelni fog a megyeszékhelyen

Júniusban három napon át nem lesz neurológiai és stroke ügyeleti ellátás, illetve hét napon keresztül az arc- és állkapocs sebészeti ügyeleti ellátás is szünetelni fog a Jász-Nagykun Szolnok Vármegyei Hetényi Géza Kórházban – írja a Magyar Hang a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ határozatai alapján.


 

A neurológiai és stroke ellátásért Budapestre, Kecskemétre, vagy Debrecenbe kell utazniuk a betegeknek, az ellátásra szorulókat az Országos Mentőszolgálat fogja koordinálni.

Az arc- és állkapocs sebészeti ellátásért a betegek ellátását az Észak-Pesti Centrumkórház, az Észak-Budai Szent János Centrumkórház, valamint a Semmelweis Egyetem biztosítja majd.

A határozatok szerint az ellátások humánerőforrás-hiány miatt fog szünetelni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

orvosi ellátás

orvoshiány

szolnok