Kis híján tragédia törént a Balatonnál: a vízirendőröknek kellett közbeavatkoznia

HelloVidék   
  Megosztom
Kis híján tragédia törént a Balatonnál: a vízirendőröknek kellett közbeavatkoznia

Révfülöptől egészen Balatonlelléig sodródott egy süllyedő kishajóval két szlovák horgász. Menteni kellett őket.


 

A police.hu tájékoztatása szerint a vízirendőrök május 28-án késő este a Balatonlelle előtti vízterületre siettek, mert bejelentést kaptak, hogy a viharban egy csónak magatehetetlenül hánykolódik.

Még épp időben megtalálták a lélekvesztőt, amelynek két teljesen kimerült és átfázott szlovák férfi tartózkodott.

Révfülöpnél horgásztak, amikor a vihar elragadta őket, és egészen a déli partig sodródtak. Nem tudtak mit csinálni, annyira elfáradtak addigra.

A nyári szezon még el sem kezdődött, ezzel együtt a vízirendőrök idén már 24 esetben 41 embert mentettek ki a Balatonból

- tette hozzá a rendőrség.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

balaton

mentés

kishajó