Brutális felvételek: itt csapott le a vas vármegyei tornádó

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális felvételek: itt csapott le a vas vármegyei tornádó

Szombathelytől szűk 15 km-re, míg Toronytól nagyjából 6 km-re nyugatra található Nardán ért földet a hírhedt tornádó.

Végre kiderült, hogy pontosan hol ért földet a vas vármegyei felhőtölcsér. Mint, ahogy arról a Időkép beszámolt, soha nem született még annyira jól dokumentált hazai mezociklonális tornádó, mint a mostani. szupercella.

A lap most azt írta, hogy Szombathelytől szűk 15 km-re, míg Toronytól nagyjából 6 km-re nyugatra található vas vármegyei településen csapott le a tornádó. Mint írták, az hagyján, hogy 3 webkameránkon is látszódott és észlelőik számtalan felvételt küldtek nekik, de érkezett hozzájuk egy olyan videó is, amely konkrétan a tornádó által érintett területen készült.

A portál megjegyzi, hogy remekül látszik, ahogy a levegőben kavarognak a letépett falevelek, kisebb faágak és a földről felkavarodó por.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

tornádó

vas megye

vihar