Brutális felvételek: itt csapott le a vas vármegyei tornádó

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális felvételek: itt csapott le a vas vármegyei tornádó

Szombathelytől szűk 15 km-re, míg Toronytól nagyjából 6 km-re nyugatra található Nardán ért földet a hírhedt tornádó.

Végre kiderült, hogy pontosan hol ért földet a vas vármegyei felhőtölcsér. Mint, ahogy arról a Időkép beszámolt, soha nem született még annyira jól dokumentált hazai mezociklonális tornádó, mint a mostani. szupercella.

A lap most azt írta, hogy Szombathelytől szűk 15 km-re, míg Toronytól nagyjából 6 km-re nyugatra található vas vármegyei településen csapott le a tornádó. Mint írták, az hagyján, hogy 3 webkameránkon is látszódott és észlelőik számtalan felvételt küldtek nekik, de érkezett hozzájuk egy olyan videó is, amely konkrétan a tornádó által érintett területen készült.

A portál megjegyzi, hogy remekül látszik, ahogy a levegőben kavarognak a letépett falevelek, kisebb faágak és a földről felkavarodó por.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

tornádó

vas megye

vihar