Lecsaptak a zsaruk: emberölés kísérlete miatt emeltek vádat egy férfi ellen Borsodban

MTI   
  Megosztom
Lecsaptak a zsaruk: emberölés kísérlete miatt emeltek vádat egy férfi ellen Borsodban

Emberölés kísérlete miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség egy férfi ellen, aki először megpróbálta elütni, majd "viperával" ütlegelte a feleségével szerelmi kapcsolatot tartó férfit.

Tavaly januárban a vádlott gépjárművel haladt Kazincbarcikán, amikor észrevette szintén autót vezető haragosát. Amikor a két jármű elhaladt egymás mellett, a másik férfi mutogatott a vádlottra, aki ezért megfordult és követni kezdte. Ezután mindketten megálltak autójukkal, kiszálltak és folyamatos szitkozódás közben elindultak egymás felé.

Végül a vádlott visszaült a gépkocsiba és megpróbálta elütni a sértettet, de csak elsodorta, ezért újra kiszállt, és egy teleszkópos fém rúddal tizenkétszer megütötte őt. A bántalmazott nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

emberölés

borsod megye

bűncselekmény